سرود ملی: ای ایران ای مرز پرگهر

نقش دولتمردان و رسانه های آمریکایی در شورش 22 بهمن 1357

۱۳۸۸/۱۱/۰۸

پنجشنبه: 8 / 11 / 1388
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آيت اللهي؛ هرگز استعفا نمي دهم

اعتماد: حبيب الله آيت اللهي عضو فرهنگستان هنر اعلام کرد هرگز از فرهنگستان هنر استعفا نمي دهد.اين استاد دانشگاه شاهد در متن مکتوبي به «اعتماد» نوشت؛ «روزنامه مردمسالاري در روز سه شنبه پانزدهم دي ماه جاري از قول اينجانب حبيب الله آيت اللهي استاد دانشگاه شاهد و عضو پيوسته فرهنگستان هنر مطالبي منتشر کرده است که کاملاً دروغ محض و حتي افتراست، به ويژه آنچه را که در مورد استعفاي من از فرهنگستان است. بايد تذکر دهم و بر اين تذکر اصرار مي ورزم که من از اعضاي پيوسته و آغازين فرهنگستان هنر هستم و هرگز از آنجا استعفا نخواهم کرد مگر آنکه مجمع عمومي فرهنگستان به يک تصميم گروهي برسد و اين هم بسيار بعيد به نظر مي رسد. من مدت قريب به هشت ماه (حتي پيش از انتخابات گذشته) است که با هيچ روزنامه يي و هيچ رسانه گروهي ديگر (صدا و سيما و خبرگزاري ها) مصاحبه و گفت وگو نکرده ام، هرچند که پيوسته، بارها و بارها مزاحم من شده اند. يکي دو روز پيش از آن هم خبرگزاري ايلنا از قول من مطالبي را منتشر کرده است که شايسته پيگرد قانوني است زيرا هنگامي که با من تماس تلفني گرفته شد صريحاً اعلام کردم که من هيچ گونه مصاحبه يي با هيچ رسانه يي انجام نخواهم داد. من استادي هستم که مايلم بيشتر وقت خود را به وظيفه مقدس «تعليم و تعلم» بپردازم که رسول اکرم آن را عبادت دانسته است. چون مطمئن هستم که اين دو رسانه، «تکذيبنامه» مرا منتشر نخواهند کرد و با اعتمادي که به «اعتماد» دارم از شما سردبير محترم خواهشمندم به هر نحوي که شده است مطالب اين نامه را منعکس فرماييد تا بلکه جوانان بيکاري که فکر مي کنند با شايعه سازي ها و دروغ پردازي ها مي توانند اين فضاي نسبتاً آرام گرفته را دوباره به آشوب بکشانند، متنبه گردند و با دروغ پردازي هاي خود ديگران را به زحمت و رنج نيفکنند.»
*****
توضيحات عليزاده طباطبايي درباره موکلانش

وکيل فرزند مصطفي معين با اشاره به نگراني شديد خانواده او از وضعيت اين زنداني گفت؛ « در آخرين تماسي که چند روز پيش محمد معين با خانواده اش داشته، گفته که حال عمومي اش رضايت بخش نبوده است.»به گفته محمود عليزاده طباطبايي که به خواسته خانواده محمد معين قرار است وکيل او باشد، خانواده اش نگران وضعيت فرزندشان هستند.همچنين اين وکيل دادگستري که قرار است وکالت چند نفر ديگر از کساني که به دنبال حوادث عاشورا دستگير شده اند را بر عهده بگيرد، گفت؛ قرار است وکالت شش نفر از دستگيرشدگان بعد از عاشورا را برعهده بگيرم اما وکالتنامه موکلانم، به رغم تنظيم تحويل گرفته نمي شود.موکلين او که هنوز دستگاه قضايي وکالت نامه آنها را از اين وکيل دادگستري تحويل نگرفته، دکتر علي عرب مازار، محمد معين (پسر دکتر معين)، خليجي (داماد دکتر بهشتي)، محمد فروزنده پور(رئيس دفتر مهندس موسوي)، جواد مظفر و محسن محققي( داماد مهندس بازرگان) هستند.
*****
مناظره در برج ميلاد
مناظره ها به برج ميلاد هم رسيد. سومين روز برپايي جشنواره فيلم فجر با مناظره عليرضا سجادپور و عبدالرضا کاهاني درباره فيلم «هيچ» در سينماي رسانه ها به پايان رسيد. مديرکل اداره نظارت و ارزشيابي که بحث ميان خودش و کارگردان فيلم «هيچ» را به مناظره تشبيه کرد، گفت؛ «نبودن «هيچ» در ميان فيلم هاي مسابقه به دليل عدم راي کافي هيات انتخاب است.» او در ادامه گفت؛ «براي نمايش عمومي هم اخلاق خانواده معيار اصلي است. کار پروانه اين فيلم انجام شده و موارد اصلاحي مشخص شده است.»
عبدالرضا کاهاني کارگردان «هيچ» هم با اشاره به استقبال از فيلمش در تنها نمايش آن خطاب به سجادپور گفت؛ «اگر فيلم مشکل نظارتي ندارد بايد بازتاب نمايش را مخاطبان در نظر بگيرند و قضاوت کنند. چرا فيلم در بخش مسابقه نيست و از شما مي خواهم اگر فيلم مشکل ندارد، نوروز آن را اکران کنم.» سجاد پور در جواب کاهاني گفت؛ «اکران عمومي فقط به شرط اصلاح است.»
به گزارش ايسنا کاهاني اين نمايش را آخرين حضورش در جشنواره فيلم فجر اعلام کرد و گفت؛ «تا وقتي نگاه دولتي بر جشنواره حاکم باشد، وضع همين مي شود و من در آن شرکت نمي کنم و اگر هم امسال فيلمم را دادم، به دليل مطرح بودن بحث تحريم بود و نمي خواستم به چنين شائبه يي دامن بزنم.» سجاد پور در پاسخ به سوال کاهاني درخصوص علت عدم نمايش فيلم در سينماهاي مردمي گفت؛ «چون فيلم در بخش هاي جشنواره حضور ندارد و با توجه به بحث بر انگيز شدن آن خواهش کردم در باکس ويژ ه يي قرار داده شود.»
بعد از اين صحبت، کاهاني گفت؛ «اگر مي گوييد جدول سينماهاي مردمي جاي خالي ندارد پيشنهاد مي کنم آن را در ساعت 2 بامداد نمايش دهيد.» در اين بحث که تا نزديک به ساعت يک نيمه شب ادامه داشت علي رويين تن کارگردان فيلم «زم هرير» هم حاضر بود و تقاضاي صحبت خصوصي با سجاد پور داشت.
*****
کامران دانشجو يک بازنشستگي را تاييد و 11 تا را تکذيب کرد...!!!!
با بالا گرفتن حرف و حديث ها درباره بازنشستگي استادان دانشگاه علامه، دامنه واکنش ها ديروز به شخص کامران دانشجو رسيد، تا متفاوت ترين موضع گيري ممکن را در قبال اين ماجرا، او به نام خود ثبت کند.
وزير علوم ديروز در حاشيه يک مراسم رسماً گفت؛ «خبر بازنشستگي 12 نفر کذب است، موجي از بازنشستگي استادان در کار نيست و تنها يک نفر از استادان دانشگاه علامه طباطبايي بازنشسته شده است، نه 12 نفر.»
اين در حالي است که هفته گذشته صدرالدين شريعتي رئيس دانشگاه علامه در گفت وگو با خبرگزاري هاي رسمي کشور هيچ واکنش تکذيبي نسبت به خبر بازنشسته شدن 12 استاد گروه اقتصاد اين دانشگاه نداشته و گفته بود استادان در پي اخلال در جريان امتحانات بودند و ضمن وابستگي به جريان هاي سياسي، گروه توسعه دانشکده اقتصاد را تبديل به باشگاه سياسي کرده بودند. از سوي ديگر معاون آموزشي کامران دانشجو در وزارت علوم هم در موضع گيري ديگري به دفاع از بازنشستگي ها پرداخته و بدون هيچ گونه تکذيب يا توضيحي، فقط گفته بود بازنشستگي هاي دانشگاه علامه روال طبيعي قانوني را طي کرده و مبناي سليقه يي نداشته است.
حتي در روزهاي اخير رئيس کميسيون آموزش مجلس هم رسماً به اين اتفاق واکنش نشان داد و گفت مجلس از مسوولان دانشگاه و وزارت علوم درباره موج جديد بازنشستگي ها توضيح کتبي خواسته است. با اين همه اما وزير علوم، تحقيقات و فناوري در پاسخ به دلايل بازنشستگي 12 نفر از استادان دانشگاه علامه طباطبايي تهران گفت؛ «موجي از بازنشستگي استادان در کار نيست و تنها يک نفر از استادان دانشگاه علامه طباطبايي بازنشسته شده است، نه 12 نفر.»
خبرگزاري هاي مهر و ايلنا ديروز نوشتند کامران دانشجو در حاشيه اجلاس زنان دانشمند جهان اسلام در جمع خبرنگاران گفت؛ «بازنشستگي استادان بر عهده رياست دانشگاه ها و هيات امناي دانشگاه است. دانشگاه ها افرادي را که استاديار هستند يا 30 سال سابقه خدمت داشته باشند براي به کار گرفتن افراد جوان تر مي توانند بازنشسته کنند. در موارد خاص در صورت تشخيص هيات امنا، دانشگاه ها مي توانند اعضاي هيات علمي را بازنشسته کنند و اين موضوع در حيطه اختيارات وزارت علوم نيست. بازنشستگي استادان در حوزه اختيارات دانشگاه ها و رياست دانشگاه ها است و آنها در اين زمينه مستقل عمل مي کنند.»
او ادامه داده؛ «بحث بازنشستگي 12 نفر از استادان دانشگاه علامه را نيز ما پس از تصميم گيري و از طريق مطالب نوشته شده در روزنامه ها که بعضاً کذب نيز بود، متوجه شديم.» دانشجو تاکيد کرده؛ «اين اخبار که در عرض يک هفته، 12 نفر از استادان را بازنشسته کردند، اصلاً صحت ندارد و در اين زمينه تنها يک نفر بازنشسته شده است و موج سوم، دوم و... در خصوص بازنشستگي استادان در کار نيست. تنها يک نفر از استادان که 31 سال فعاليت کرده و داراي مرتبه استادياري است، بازنشسته شده است و حکم بازنشستگي اش از 15 بهمن اجرا مي شود.»دانشجو سپس چنين صحبت هاي خود را ادامه داد؛ «اگر به يک دانشکده با رفتن يک يا دو استاد لطمه خورد اين موضوع نشان دهنده اين است که مديريت در آن دانشکده درست نبوده است.»
*****
وزير آموزش و پرورش آمار اعتياد را ارائه نمي کند
وزير آموزش و پرورش روز گذشته با انتقاد از ارائه آمار دانش آموزان معتاد توسط برخي مسوولان گفت؛ «بنده اگر آمار دانش آموزان معتاد را هم داشته باشم ارائه نمي کنم.» طي دو هفته گذشته اعلام تعداد تخميني دانش آموزان معتاد از سوي اعضاي کميسيون هاي آموزش و تحقيقات و بهداشت و درمان مجلس و ارائه نتايج تحقيقات ستاد مبارزه با مواد مخدر بر تعداد معتادان کمتر از 18 سال که بنا بر قوانين کشور بايد مشغول به تحصيل باشند، واکنش هاي تندي را از سوي مسوولان وزارت آموزش و پرورش دامن زده است. حميدرضا حاجي بابايي بلندپايه ترين مقام اين وزارتخانه، نخستين فردي بود که نسبت به ارائه اين آمارها و انتشار آنها از سوي رسانه هاي جمعي اعتراض کرد.
وي روز چهارشنبه هم در گفت وگو با مهر گفت؛ «من منکر نيستم که عده يي دانش آموز معتاد داريم اما شما بگوييد کجاي کشور معتاد وجود ندارد؟»حاجي بابايي نظر خود را به عنوان يکي از مخالفان تحصيل دانش آموزان معتاد در مدارس و در کنار ساير دانش آموزان چنين ابراز کرد؛ مگر معتاد را بايد مدرسه راه داد؟ چطور دانش آموزي که آنفلوآنزاي خوکي دارد را بايد بيرون کرد و همه هم مي گويند که نبايد به مدرسه برود اما معتاد بايد به مدرسه برود؟ معتاد را بايد به بيمارستان بفرستيم تا بهبود پيدا کند و پس از بهبودي به مدرسه بازگردد.
وزير آموزش و پرورش تاکيد کرد؛ فرد معتاد از خارج از مدرسه مبتلا شده و اين بيماري را به داخل سرايت داده و برعکس اين موضوع ممکن نيست. وزير آموزش و پرورش چند روز قبل با رد آمار دانش آموزان معتاد، عنوان کرده بود؛ «ما 14 ميليون دانش آموز معصوم و يک ميليون معلم برتر داريم که کوچک ترين سخن درباره اعتياد آنها آثار منفي را در جامعه به جا مي گذارد. اگر راست مي گوييد که 30 هزار دانش آموز معتاد داريم بگوييد چه زماني آمار گرفته ايد و اسامي آنها را هم عنوان کنيد.»
فرشته حشمتيان قائم مقام وزير آموزش و پرورش در انجمن اوليا و مربيان هم روز گذشته با تاکيد بر اينکه آمار اعتياد دانش آموزان هنوز مورد تاييد نيست، گفت؛ بايد آنقدر به فضاي سلامت روحي و جسمي دانش آموزان اطمينان داشته باشيم که موضوع اعتياد وقت ما را نگيرد. انجمن اوليا و مربيان بايد به اين نقطه برسد که موضوع اعتياد در بين دانش آموزان يک ضرورت است تا به آن بپردازد.وي در پاسخ به اينکه «آيا موضوع اعتياد در بين دانش آموزان يک ضرورت نيست تا به آن بپردازيد؟»، تصريح کرد؛ خيلي هم ضروري است منتها ابتدا بايد ببينيم آيا حضور دو هزار و 400 دانش آموز معتاد را پذيرفته ايم يا خير؟ بنده هنوز اعتياد دانش آموزان را تاييد نمي کنم.

آمار نگران کننده مصرف سيگار و مواد مخدر در بين دانش آموزان
در پي تکذيب وزير آموزش و پرورش نسبت به تعداد دانش آموزان معتاد در کشور و اينکه وي خواستار ارائه سند و ارقام دقيق درباره ادعاي مسوولان نسبت به تعداد دانش آموزان معتاد شده بود، هفته گذشته مديرکل دفتر فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر آماري درباره مصرف سيگار و مواد مخدر در بين دانش آموزان ارائه کرد. هومان نارنجيها در گفت وگو با مهر با اشاره به پژوهش هاي صورت گرفته در ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره ميزان گرايش دانش آموزان به مواد مخدر طي سال هاي گذشته گفت؛ طي تحقيقي درباره ارزيابي سريع اعتياد در کشور دريافتيم 0/7درصد جمعيت معتادان را دانش آموزان تشکيل مي دهند.
نتايج پژوهش هاي ما در سال 84 در 10 استان کشور نشان داد 19 درصد دانش آموزان حداقل يک بار سيگار و مشروبات الکلي مصرف کرده اند.نارنجيها با تاکيد بر اينکه «اصل آمار دست ما است و مسوولان بايد به همين آمار استناد کنند» با اشاره به پژوهش دکتر صديق سروستاني که طي سال 82 در سطح ملي انجام داده است، اظهار کرد؛ طي اين تحقيق مشخص شد 3/13 درصد دانش آموزان در مقطع راهنمايي و متوسطه در معرض خطر مصرف مواد مخدر قرار دارند و طي تحقيق دکتر محمدخاني در سال 1386 ، 3/1 درصد از دانش آموزان تهراني معتاد ترياک، 0/4 درصد هروئين، 3/2 درصد حشيش و 9/1 درصد قرص اکس مصرف مي کنند. همچنين نتايج پژوهش هاي دکتر محمدخاني در سال 1386 در 10 استان کشور نشان داد در کل 19 درصد دانش آموزان ما حداقل يک بار سيگار، مشروبات الکلي و مواد ديگر استفاده کرده اند. تحقيق دکتر رحيمي در سال 1386 هم نشان داد 6 تا 10 هزار دانش آموز، مصرف کننده ترياک و حشيش بوده اند.
*****
نامه اتاق بازرگانی آمریکا به کاخ سفید: تحریم بنزینی ایران به ضرر ماست

چند تشکل بازرگانی آمریکا به دولتمردان این کشور درباره عواقب اجرای طرح تحریم بنزین ایران هشدار دادند.
به گزارش رویترز، اتاق بازرگانی آمریکا و گروه های دیگر بازرگانی این کشور دیروز با نگارش نامه ای به کاخ سفید هشدار دادند برنامه های کنگره برای افزایش مجازات ها علیه ایران به شدت به منافع اقتصادی و امنیتی آمریکا آسیب می زند.اتاق بازرگانی آمریکا و گروه های بازرگانی در این کشور در نامه ای به مقامات ارشد کاخ سفید اعلام کردند که مجازات های مطرح شده در طرح تحریم بنزین ایران منجر به تحریک منازعات اقتصادی، دیپلماتیک و حقوقی با هم پیمانان آمریکا می شود و همچنین تلاش های مشترک علیه ایران را با شکست روبه رو خواهد کرد.
در این نامه که خطاب به "جیمز جونز" مشاور امنیت ملی کاخ سفید و "لورانس سمرز" تحلیلگر ارشد کاخ سفید نوشته شده، آمده است: نویسندگان نامه موافق هدف گذاری منع ایران از دست یابی به سلاح هسته ای هستند اما برخی از بندهای طرح تحریم بنزین ایران، شرکت های آمریکایی ر ا از عقد قرارداد پروژه های عادی با شرکت های مهم از سراسر جهان منع می کند حتی اگر این قراردادها هیچ تاثیری بر فعالیت های بازرگانی با ایران نداشته باشد.اتاق بازرگانی آمریکا و دیگر گروه های بازرگانی این کشور در این نامه ادامه می دهند: این بندها قسمت بسیار بزرگی از بخش های بازرگانی جهانی را در بر می گیرد و به نظر ما عواقب این اقدام به اندازه کافی مورد بررسی قرار نگرفته است.
نویسندگان این نامه همچنین هشدار دادند: طرح تحریم بنزین ایران به میزان زیادی بر روند صادرات و واردات آمریکا تاثیر خواهد داشت چرا که از کار با همتایان خارجی برای کمک به حمایت از صادرات آمریکا منع خواهیم شد؛ صادراتی که هیچ ارتباطی با بخش انرژی ایران ندارد. در ادامه این نامه نیز خطاب به مقامات کاخ سفید تاکید شده است:"ما می خواهیم که این موضوع را با کنگره به دقت بررسی کنید تا بخش هایی از طرح تحریم تامین کنندگان بنزین ایران حذف شود. بخش هایی که در صورت اجرا منجر به مشکلات بزرگی خواهد شد."
گفتنی است علاوه بر اتاق بازرگانی آمریکا، تشکل های دیگری از جمله کمیته وضعیت فوق العاه بازرگانی آمریکا، شورای ملی بازرگانی خارجی و شورای بازرگانی بین المللی آمریکا نیز این نامه را امضا کرده اند. در همین حال "هاری رید" رهبر اکثریت کنگره آمریکا دیروز گفت که امیدوار است کنگره بتواند در چند هفته آینده قانونی را تصویب کند تا براساس آن بتوان شرکت های تامین کننده بنزین ایران را مجازات کرد. رید که در جمع اعضای کنگره سخن می گفت، ادامه داد: طرح تحریم بنزین ایران فشارهای جدیدی را علیه حکومت ایران اعمال خواهد کرد تا به روند منع ایران از دست یابی به سلاح هسته ای کمک شود. وی افزود: تماس هایی را با همکاران جمهوری خواه دارم تا به من در تصویب قانون تحریم تامین کنندگان بنزین ایران در چند هفته آینده کمک کنند. مجلس نمایندگان آمریکا در ماه دسامبر گذشته قانونی را از تصویب خود گذراند که براساس آن باراک اوباما می تواند مجازات هایی را علیه شرکت های تامین کننده بنزین ایران اعمال کند. این مجازات ها شامل شرکت های سهیم در تامین بیمه و نفتکش برای انتقال سوخت به ایران نیز خواهد شد.یک مقام مسئول در کابینه آمریکا نیز ماه گذشته میلادی گفت که واشنگتن اعمال مجازات های گزینش شده بیشتری علیه ایران را بررسی می کند.
به گزارشی تصویری در همین زمینه که از سوی سازمان جهانی گزارشگران بدون مرز انتشار یافته و ساعتی پیش توسط یار گرامی ما آقای دکتر بحری در یوتیوب به نمایش نهاده شده توجه فرمایید:
*****
ورود مجلس ملایان (دایناسورها) به ماجرای علی حسینی

ایسنا: فدراسيون وزنه‌برداري ايران 500 هزار دلار جريمه شد
فدراسيون بين‌المللي وزنه‌برداري اعلام كرد كه فدراسيون‌هاي وزنه‌برداري ايران و هند به دليل دوپينگ چندين وزنه‌بردار، هر كدام به صورت جداگانه 500 هزار دلار جريمه شدند.اين فدراسيون اعلام كرده كه اين جريمه به دليل مثبت شدن دوپينگ سه وزنه‌بردار ايراني و شش وزنه‌بردار هندي براي اين دو فدراسيون در نظر گرفته شده است.فدراسيون وزنه برداري ايران در حالي با اين جريمه روبرو شده است كه كل بودجه آن در سال در حدود يك ميليارد تومان است.
فدراسيون جهاني اعلام كرده است كه پرونده دوپينگ چهارمين وزنه‌بردار ايراني همچنان باز است.با استناد به اعلام فدراسيون جهاني هنوز پرونده نفر چهارم كه به احتمال زياد سعيد علي حسيني است، باز بوده و مسوولان فدراسيون وزنه برداري ايران مي‌توانند براي جلوگيري از محروميت مادام العمر وي اقدام كنند."مونيكا اونگار" مسوول حقوقي فدراسيون بين‌المللي وزنه‌بردار ي همچنين اعلام كرد كه اگر سه يا تعدادي بيشتر از وزنه‌برداران يك كشور مرتكب دوپينگ شوند، جريمه يا محروميت شامل حال فدراسيون‌ها خواهد شد.ايران در سال‌هاي 2005 هشتاد و در 2006 چهارصد هزار دلار جريمه شده بود.
هنوز فدراسيون جهاني وزنه‌بردار ‌ايران را دوپينگي نمي‌داند
در حالي كه حدود يكصد روز از نمونه‌گيري دوپينگ سعيد علي حسيني مي‌گذرد هنوز فدراسيون بين‌المللي وزنه‌برداري خبري در مورد مثبت شدن آزمايش دوپينگ او منتشر نكرده است، اين درحالي است فدراسيون ايران اعلام كرده نمونه‌ي B وي مثبت شده است!سعيد علي حسيني قهرمان و ركورددار جوانان جهان در دسته‌ي فوق سنگين و پديده وزنه‌برداري دنيا در سال 2009 روز دوم آبان‌ماه در اردوي تيم ملي وزنه‌برداري به صورت داوطلب نمونه آزمايش دوپينگ داده است كه هنوز فدراسيون بين‌المللي وزنه‌برداري به صورت رسمي چيزي در مورد مثبت شدن آزمايش دوپينگ او اعلام نكرده است.
اين در حالي است كه دو روز پيش "داراب رياحي" نايب رييس جديد فدراسيون وزنه‌برداري اعلام كرد كه هم نمونه A و هم نمونه B سعيد علي حسيني مثبت شده است. در حالي سايت فدراسيون بين‌المللي وزنه‌برداري (IWF) هنوز خبري مبني بر دوپينگي بودن علي حسيني اعلام نكرده كه در صورت مثبت شدن نمونه B هر ورزشكار نام او در ميان دوپينگي‌ها قرار خواهد گرفت.اميد است در روزهاي آينده با تلاش‌ها و مذاكره‌هاي مسوولان بلندپايه و كارشناسان ورزش كشور بتوان شائبه‌هاي به وجود آمده در مورد سعيد علي حسيني را به صورت كامل از بين برد، چرا كه علي حسيني اصلي‌ترين شانس ايران براي كسب مدال طلا در بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو و بازي‌هاي المپيك لندن محسوب مي‌شود.
‌وزنه‌برداري ايران براي پاكسازي از دوپينگ مدتي تعليق شود
رييس هيات تحقيق و تفحص از سازمان تربيت بدني با اشاره به اعلام مثبت بودن تست دوپينگ تعدادي از ورزشكاران وزنه‌بردار كشورمان گفت: با توجه به تكرار اين معضل در وزنه‌برداري، ضمن احترام به تلاش‌هاي انجام گرفته مسوولان قبلي و فعلي فدراسيون پيشنهاد مي‌شود مدتي اين ورزش در بخش قهرماني را به تعليق درآورده و به سرعت و با قدرت به پاكسازي آن بپردازند.
جلال يحيي‌زاده در نطق ميان‌دستور خود در جلسه علني امروز مجلس اظهار كرد: قطعي شدن بيش از 20 مورد دوپينگ در سال اخير و افزايش تقريبا دو برابري اين پديده منحوس در سال جاري، آن هم در سالي كه طبق مصوبه‌ مجلس، كشورمان به صورت رسمي به جرگه‌ كشورهاي مبارزه كننده عليه دوپينگ پيوست به هيچ وجه قابل تحمل نيست و ضروري است با توجه به آموزه‌هاي ديني و حساسيت ملت غيور، بيش از اين ادامه اين بداخلاقي شناخته شده‌ بين‌المللي در ورزش كشور را اجازه نداده و جلوي پيدايش پهلوان‌هاي كاذب را بگيريم.رييس هيات تحقيق و تفحص از سازمان تربيت بدني، همچنين گفت: يكي از مواردي كه قطعا در تحقيق و تفحص جايگاه خاصي دارد موضوع دوپينگ است كه امسال بيش از سال‌هاي گذشته اتفاق افتاده است. اينها مسايلي است كه مجلس بايد در نظارت بهاي زيادي به آنها بدهد. ما نيز اين مورد را به طور خاص در تحقيق و تفحص دنبال كرده و خواهيم كرد.يحيي‌زاده مثبت بودن تست دوپينگ ورزشكاران وزنه‌بردار كشورمان را بسيار نگران‌كننده توصيف كرد و گفت: در اين خصوص بحث‌هايي در كميسيون داشتيم و من سه شنبه گزارشي را در اين خصوص به اعضا ارائه كردم تا كميسيون در اين خصوص اعلام موضع كند.وي با اشاره به افزايش آمار دوپينگ ورزشكاران كشورمان در سال 2009، يادآور شد: اين در حالي است كه حتي اگر يك مورد دوپينگ در ورزش كشور ما اتفاق بيفتد شرم‌آور است و به هيچ وجه قابل توجيه نيست. طبق گزارشات در سال 2009، 20 مورد دوپينگ ورزشكاران ما در رشته‌هاي مختلف به ويژه در وزنه‌برداري ثابت شد.
اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي، اضافه كرد: ما معتقديم ملت، مكتب و نظام ما همواره از اين موارد، تقلب‌ها و فريب‌ها بري و بيزار است، ورزشكاران ما هم نبايد در اين دام‌ها گرفتار شوند. وظيفه‌ ما نيز اين است كه به بررسي علل و عوامل اسباب اين اقدام زشت بپردازيم و با اين عوامل برخورد شديدي كنيم تا بيش از اين شاهد تكرار دوپينگ در كشور نباشيم.يحيي‌زاده خاطرنشان كرد: به نظر ما ورزشكار دوپينگي يك ورزشكار تقلبي است و ورزش دوپينگي يك ورزش تقلبي و سراسر فريب است كه براي نظام ما بسيار شرم‌آور است. ما در ورزش اگر از هر چه بگذريم نمي‌توانيم به سادگي از مساله دوپينگ حتي در موارد نادر بگذريم.رييس هيات تحقيق و تفحص از سازمان تربيت بدني، با اشاره به اين‌كه طبق قانون تا زمان نهايي شدن گزارش تحقيق و تفحص، محتواي گزارش قابل انتشار و بيان نيست، گفت: اين موارد از جمله مسايلي است كه حساسيت دقيق، عميق و وسيعي را مي‌طلبد. ما اين حساسيت را به‌كار خواهيم برد تا ان‌شاءالله بتوانيم گزارش جامعي به افكار عمومي ارائه دهيم و شاهد از بين رفتن اين آسيب‌ها در ورزش باشيم.
از «علي‌حسيني» اعاده‌ي حيثيت مي‌كنيم
نماينده مردم اردبيل در مجلس نيز گفت: نسبت به اتفاقاتي كه براي علي‌حسيني پيش آمده واكنش نشان مي‌دهيم.جواد صبورآقچه كندي با تاكيد بر حمايت از سعيد علي حسيني قهرمان وزنه‌برداري ايران و جهان اظهار كرد: ما هم از اتفاقي كه براي وي افتاده ناراحتيم. او جانشين رضازاده و اميد آينده كشور است و گاهي چنين مسائلي در مجموعه‌هاي ورزشي پيش مي‌آيد و با توجه به توطئه‌هايي كه برعليه جمهوري اسلامي شكل مي‌گيرد، ما از اين بابت خواستار اعاده حيثيت هستيم.صبور در پاسخ به اين سوال كه آيا مجلس نمي‌خواهد براي حل مشكل علي حسيني ورود كند، تاكيد كرد: اميدوارم بتوانيم كاري كنيم، اين قضيه قانون‌گذاري نيست اما، مطمئن باشيد ما عكس‌العمل نشان مي‌دهيم. همه تلاش خود را به كار مي‌گيريم تا اين مشكل حل شود. من هم سعي مي‌كنم با سعيدلو تماس بگيريم.
از «سعيدلو» مي‌خواهم شخصا به اين قضيه ورود كند
سيدكاظم موسوي هم گفت: امثال علي حسيني‌ها سرمايه‌هاي اين كشورند و درست نيست با اتهام و شايعه و بي‌مهري آن‌ها را كنار بزنيم.نماينده مردم اردبيل در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، با بيان اين‌كه علي حسيني از افتخارات ايران و اردبيل و نماد اقتدار جوان ايراني در صحنه‌هاي بين‌المللي است، اظهار كرد: واقعيت آن چيزي نيست كه حالا به صورت شايعه پراكنده شده است. نبايد اين مسائل را رسانه‌اي كرد تا مشكل علي حسيني زودتر حل شود. من خودم روز گذشته با رضازاده درخصوص علي حسيني صحبت كردم ما تمام سعي خود را به كار مي‌بريم كه مشكل علي حسيني حل شود.موسوي در پاسخ به اين سوال كه بنا بر ادعاي علي حسيني "آيان" رييس فدراسيون جهاني وزنه‌برداري به نفع خود در كار وزنه‌برداران ايراني كارشكني مي‌كند، آيا مجلس نمي‌خواهد در اين باره اقدامي انجام دهد، گفت: اين‌ها مسائل داخلي وزنه‌برداري است و خود فدراسيون بايد اين كارها را انجام دهد. ما هم پيگير مسائل خواهيم بود، اما من شخصا از آقاي سعيدلو مي‌خواهم كه به اين موضوع ورود كرده و مشكلات وزنه‌برداري را حل كند.
نماينده مردم اردبيل در ادامه تاكيد كرد: امثال علي حسيني‌ها سرمايه‌هاي اين كشورند. درست نيست با اين نحوه برخورد يك بار با اتهام يك بار با شايعه و يك بار با بي‌مهري جوانان و نخبگان اردبيلي و ايراني را كنار بزنيم.وي افزود: من قول مي‌دهم پيگير كار علي حسيني باشم، چرا كه با اين اتفاقات نه تنها به روحيه اين جوان صدمه وارد مي‌شود، بلكه جوانان ديگر كشور كه به اين ورزش پرطرفدار علاقه‌مندند و حتي خانواده‌هاي آنها دچار سرخوردگي خواهند شد. اين‌ها افرادي هستند كه پرچم ايران اسلامي را در دنيا برافراشته مي‌كنند و ما بايد پاسدار و نگهبان آن‌ها باشيم.
*****
گرگها یکدیگر را می دَرَند

واکنش دادسراي تهران به اظهارات روز گذشته احمدی نژاد
ایسنا: دادسراي تهران با صدور اطلاعيه‌اي تصريح كرد كه سياست دادستاني تهران در قبال مطبوعات، بر اقدامات پيشگيرانه تاكيد دارد.
در اين اطلاعيه با اشاره به آنچه اتهامات وارده به قوه قضائيه از سوي برخي مسئولان اجرايي خوانده شده، آمده است: سياست دادستاني تهران در مورد مطبوعات و رسانه‌ها، همكاري متقابل با اصحاب رسانه‌ براي انجام وظايف و رسالت خود و در عين حال اعمال اقدامات پيشگيرانه مطابق قانون است كه اين موضوع بارها در اظهارات دادستان تهران نيز منعكس شده است.
اين اطلاعيه افزوده است: به استناد ماده 608 قانون مجازات اسلامي، اهانت به افراد جرم محسوب مي‌شود، اما پيگيري آن مستلزم شكايت شاكي خصوصي است؛ ليكن در مورد شخصيت بنيانگذار فقيد جمهوري اسلامي ايران حضرت امام خميني (ره)، مقام معظم رهبري، سران سه قوه، رييس مجلس خبرگان و برخي ديگر از مسئولان نظام، چنانچه اهانتي صورت بگيرد، جرم جنبه عمومي داشته و تعقيب آن موكول به شكايت شاكي خصوصي نيست.
اطلاعيه يادشده افزوده است: از همين رو حتي در صورتي كه مقامات ارشد مانند سران سه قوه هم راضي به تعقيب متهم در چنين مواردي نباشند، اين امر مانع از اقدام قانوني دادسرا نخواهد بود؛ زيرا اقدامات دادسرا در اينگونه پرونده‌ها صرفا در چارچوب مقررات قانوني و حسب وظايف ذاتي مقام مدعي‌العموم است، نه حمايت از اشخاص يا مقامات خاص كه به عنوان نمونه مي‌توان به چند فقره اعلام جرم دادستاني تهران عليه برخي رسانه‌ها كه به رياست محترم جمهوري اهانت كرده بودند، اشاره كرد.
اين اطلاعيه همچنين اضافه كرده است: سياست دادستاني در قبال جرايم مطبوعاتي طبق مقررات آيين دادرسي كيفري و قانون مطبوعات است و دستگاه قضايي مخالفتي با انتقاد، روشنگري و تنوير افكار عمومي ندارد و اين مهم بارها مورد تاكيد مقامات قضايي هم قرار گرفته است؛ از همين رو مبارزه با جرايم مطبوعاتي از جمله وظايف دادسراست و اجراي قانون، ديكتاتوري!‌ تلقي نمي‌شود.
اطلاعيه دادسراي عمومي و انقلاب تهران در ادامه با اشاره به برخي اظهارات صورت گرفته در خصوص نحوه اعمال قانون درباره بعضي نشريات نيز اعلام كرده است: عليرغم پاره‌اي از ادعاهاي مطرح شده در اين زمينه،‌ شيوه دادستاني تهران مطابق قانون بوده و تا كنون در مورد تمامي شكاياتي كه مربوط به سران قوا بوده، در چارچوب قوانين و صلاحيت دادسرا اقدام شده است كه به عنوان مثال، در مورد توقيف نشريه «همت» و جرايم صورت‌گرفته توسط آن، موارد ذيل براي اطلاع افكار عمومي اعلام مي‌شود:
1- اهانت به برخي روساي قوا و انتشار مطالب خلاف واقع و نشر اكاذيب.
2- انتشار نشريه بدون درج نام مديرمسئول كه اين امر حسب بنده دال ماده 7 قانون مطبوعات جرم محسوب مي‌شود.
3- انتساب مطالب نشريه به اشخاص و نويسندگاني كه وجود خارجي ندارند و استفاده از اسامي مجعول كه اين اقدام نيز خلاف نص صريح قانون مطبوعات است؛ به ويژه اين كه تبصره 7 ماده 9 قانون مطبوعات مقرر مي‌دارد: "مسئوليت مقالات و مطالبي كه در نشريه منتشر مي‌شود به عهده مدير مسئول است، ولي اين مسئوليت نافي مسئوليت نويسنده و ساير اشخاصي كه در ارتكاب جرم دخالت داشته باشند، نخواهد بود."
به عنوان نمونه يكي از اشكالات استفاده از نام مجعول اشخاص در نگارش مطالب در نشريات ايجاد سردرگمي در دادخواهي افراد از نويسندگان مطالب خواهد بود.
4- عدم توجه به دستور قضايي و عدم تمكين از آن، از ديگر موارد بروز تخلف از مقررات در موضوع توقيف نشريه همت است كه مستند به ماده 7 قانون مطبوعات و بندهاي الف و دال آن صورت گرفته است؛ زيرا در پي اعلام جرم دادستاني عليه نشريه يادشده و ابلاغ دستور به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، مسئولان اين وزارتخانه در جهت اجراي آن اهمال كرده‌اند؛ به نحوي كه باعث تجري متهمان در ارتكاب جرم شده و زمينه انتشار دوباره نشريه يادشده را فراهم كرد.
اين اطلاعيه افزوده است: اين در حالي است كه مطابق قوانين، اجراي دستورات مرجع قضايي براي تمامي ضابطان و مقامات اجرايي در چارچوب وظايف مقرر لازم‌الاجراست؛ اما اهمال صورت‌گرفته از ناحيه مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تا بدان جا گسترش يافت كه حتي دست‌اندركاران نشريه همت در اقدامي كه به موجب بند ب ماده 33 قانون مطبوعات جرم محسوب مي‌شود، نشريه «موج انديشه» را با الگوبرداري از علامت نشريه همت و با مطالبي حاوي محتواي اهانت‌آميز به چاپ رساندند كه اين دادستاني مطابق قانون دستور توقيف آن را هم صادر كرد.
5- بازداشت متهم اين پرونده به دليل جرايم ارتكابي و نيز استنكاف از حضور در مرجع قضايي علي‌رغم ابلاغ و اطلاع از احضار صورت گرفته است.
6- درخصوص برخي اظهارنظرهاي صورت‌گرفته مبني بر نقش هيات منصفه در رسيدگي به جرايم مطبوعاتي نيز به اطلاع مي‌رساند نقش اعضاي محترم هيات منصفه در كنار دادگاه رسيدگي‌كننده، از زمان شروع محاكمه تا ختم رسيدگي است و هيات يادشده، مطابق نص صريح قانون، هيچ گونه وظيفه يا تاثيري در رسيدگي به اتهامات در مرحله دادسرا ندارد.
در ادامه اطلاعيه دادسراي عمومي و انقلاب اسلام تهران با تاكيد بر اهميت نقش و جايگاه مطبوعات و رسانه‌ها در تنوير افكار آحاد جامعه آمده است: دادستان تهران بارها بر لزوم انتقاد و روشنگري مطبوعات نسبت به مسوولان و مسائل مرتبط با امور كشور تاكيد و خود نيز با آنها همكاري مثبت داشته است.
اين اطلاعيه افزوده است: اما در عين حال استفاده از رسانه‌ها به خصوص خبرگزاري ملي كشور در جهت تخريب مقامات قضايي امري نكوهيده است و انتظار مي‌رود مديران خبرگزاري‌ها و رسانه‌ها زماني كه اتهامي متوجه آن‌ها شد، به جاي تخريب دستگاه قضايي، مطابق قانون اقدام نمايند.
اطلاعيه يادشده اضافه كرده است: دادسراي تهران همچنين توصيه مي‌كند مسوولان ذي‌ربط نيز در عوض ايراد اظهاراتي كه شائبه تخريب دستگاه قضايي در آن‌ها مي‌رود، بر وضعيت مطبوعات و نابساماني‌هاي موجود در اين حوزه نظارت بيشتر بنمايند تا نيازي به دخالت دستگاه قضايي در اين زمينه نباشد.
اطلاعيه دادسراي عمومي و انقلاب تهران در پايان افزوده است: دادستاني تهران بار ديگر تاكيد مي‌كند كه به همكاري و تعامل با رسانه‌ها و مطبوعات براي روشنگري و تنوير افكار عمومي و ايفاي مسووليت آنان همچنان معتقد و پايبند است، اما بنا به تكاليف قانوني خود درخصوص صدور دستور قضايي توقيف نشريات و رسانه‌ها، صرفا در مواردي كه قانون تجويز كرده باشد، موظف به اقدام است.
*****
تكذيب اخراج يك استاد دانشگاه تهران

مهر: معاون آموزشي دانشگاه تهران گفت قطعا هيچ‌گاه عضو هيئت علمي دانشگاه به دليل شركت در ‌مراسم تشييـع يـك شخصيـت سيـاسـي يـا مناسبات سياسي اخراج نمي‌شود. ‌‌ ‌
سيد مهدي قمصري در پاسخ به اين سوال كه <آيا اخبار برخي منابع خبري درباره اخراج يكي از اساتيد با ‌سابقه اين دانشگاه به دليل حضور در مراسم تشييع يكي از شخصيت‌هاي سياسي صحت دارد يا خير؟> گفت: اخراج يك عضو هيئت علمي از دانشگاه داراي ساز و كار خاصي است و اخراج در سيستم دانشگاه به اين ‌راحتي امكان‌پذير نيست كه به دليل شركت در يك مراسم يا مناسبت رخ دهد. ‌‌ معاون آموزشي دانشگاه تهران يادآور شد: البته بازنشستگي براي اعضاي هيئت علمي كه دچار ركود ‌علمي هستند، ممكن است اتفاق بيفتد كه برخي سعي مي‌كنند اين نوع بازنشستگي‌ها را به موارد ‌ديگر ربط دهند.‌
*****
تحریم های فلج کننده در انتظار جمهوری اسلامی است
پارس دیلی نیوز: «زمان برای رژیم ایران به پایان می رسد» این هشدار آنگلا مرکل صدراعظم آلمان به جمهوری اسلامی بود. تحریم های سختی در انتظار رژیم ایران است. شورای امنیت سازمان ملل در ماه فوریه درباره اعمال تحریم های «فلج کننده» علیه جمهوری اسلامی تصمیم می گیرد.
به گزارش رادیو دویچه وله،فرانسه عهده دار پیشبرد مذاکراتی است که احتمالا پیامدهای سنگینی برای رژیم ایران خواهد داشت. این بار صحبت از تحریم های «فلج کننده» در میان است. هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا از وضع تحریم های «هدفمند» علیه جمهوری اسلامی حمایت کرده است.
تشدید تحریم صنایع نفت و گاز ایران و بنزین وارداتی «هدف» یاد شده است. گفته می شود در درجه‏ی اول تحریم فروش فراورده‏های نفتی، از جمله بنزین اعمال می شود. دولت ایران اعلام کرده است که ذخیره بنزین کافی برای مقابله با تحریم های احتمالی در زمینه انرژی را دارد.
حسن منصور استاد نفت و انرژی در بریتانیا می گوید غرب سعی می کند ابتدا جلوی توسعه‏ی میادین گاز و نفت ایران را بگیرد.
«ایران نیازمند سرمایه‏گذاری بسیار سنگینی در صنایع نفت و گاز است. وقتی این سرمایه‏گذاری عقب می‏افتد، سالانه در حدود ۱۰درصد از میزان استخراج کم می‏شود و منابع هم به صورت غیرقابل برگشت از بین می‏روند و ایران هم از این رهگذر بسیار ضرر می‏کند.»
تحریم‏هایی که طی سال های اخیر در قبال ایران اجرا شده، جلوی بسیاری از سرمایه‏گذاری‏های سنگین را تا حدود زیادی گرفته است. امروز ایران نیازمند نزدیک به ۴۰۰میلیارد دلار سرمایه‏گذاری در صنایع نفت و گاز است.
«اگر این سرمایه‏گذاری انجام نگیرد، هر سال ۱۰درصد از میزان تولید ایران کاهش پیدا می‏کند و در نتیجه برای پنج تا شش سال آینده، دیگر نفتی برای صادرات باقی نخواهد ماند.»
از نظر میزان تولید گاز نیز به همین ترتیب است. تولید ایران در مقابل ذخایری که دارد، بسیار ناچیز است و تا کنون نتوانسته میادین گاز جنوبی را گسترش بدهد و به مرحله‏ی تولید برساند.
ایران می تواند به متحدینی نظیر چین امید داشته باشد؟
چین تاکنون سرمایه‏گذاری چند میلیاردی انجام داده و متعهد شده که تا ۱۵میلیارد دلار سرمایه‏گذاری در میادین نفت و گاز ایران انجام دهد. همین‏طور روسیه تعهد کرده است که در توسعه‏ی میادین گازی به ایران کمک کند. حسن منصور می گوید که با این حال نه تکنولوژی چین و روسیه با کشورهای اروپای غربی و امریکا قابل مقایسه است و نه این دو توان مقاومت درازمدت در برابر تصمیم های شورای امنیت را دارند.
«اگر تحریم به جایی برسد که از طریق شورای امنیت اعمال شود، قطعا جلوی فعالیت این کشورها نیز گرفته خواهد شد. حتی اگر آن‏ها به قطعنامه‏ی تحریم رأی ممتنع بدهند و راه را برای خود باز بگذارند، عملا مورد تنبیه دولت‏های اروپایی و امریکا خواهند بود و آن وقت مساله بر سر این خواهد بود که آیا این کشورها حاضرند در برابر همکاری‏ای که با ایران دارند، این زیان‏های بزرگ را در بازارهای اروپایی و امریکایی متقبل شوند؟»
او می گوید مساله‏ی ایران برای چین و روسیه از زوایای مختلفی مطرح است و روسیه در موقعیت متفاوتی قرار دارد.
«روسیه علاقه‏مند است ایران مورد تحریم قرار بگیرد و به این ترتیب تحت چتر حمایتی روس‏ها باقی بماند تا روس‏ها علاوه بر جنبه‏های دیگر، بتوانند در مورد گاز ایران این تصمیم را بگیرند که نگذارند گاز ایران به بازار اروپا راه پیدا کند و راه آن را در صورت لزوم فقط به سوی هندوستان و پاکستان باز کنند.»
مردم حاضرند برای تضعیف دولت بهایی سنگین دهند؟
تقریبا همه کارشناسان بر این نظر توافق دارند که تحریم ها قبل از حکومت ایران، مردم این کشور را در تنگنا قرار خواهد داد. حسن منصور می گوید «سوال این است که آیا مردم آماده‏ی پرداخت چنین بهایی برای تضعیف دولتی که نمی‏خواهند، هستند یا خیر؟ ظاهرا به نظر می‏رسد که در شرایط کنونی، چنین آمادگی‏ای از طرف مردم وجود دارد و غرب نیز به این نکته توجه دارد.»
پیروز مجتهدزاده استاد ژئوپلیتیک در لندن معقتد است دولت‏های غربی نمی‌توانند از اهرم تحریم برای به زانو در‌آوردن حکومت ایران استفاده کنند، چون به گفته او تحریم زمانی تاثیر گذار است که بتواند مردم را تحریک ‏کند فشار بیشتری روی دولت خود بیاورند و چنین چیزی در کشوری امکان دارد که حد معینی از دمکراسی در ‌آن برقرار است. به نظر او در ایران دولت مطلقا به این فشارها اهمیت نمی‌دهد. او در عین حال معقتد است که کشورهای غربی بارها به ایران اولتیماتوم داده اند و بارها مهلت تعیین کرده‌اند.
«دولت آقای احمدی‏نژاد خیلی وقت است که بلوف‏های غرب؛ مجموعه‏ی اروپا و امریکا، سازمان ملل متحد و آژانس بین‏المللی انرژی هسته‏ای را خوانده است و جای تاسف دارد که غرب متوجه این وضعیت نیست و توجه نمی‏کند که نه تاکتیک تهدید جنگی و نه تاکتیک تحریم اقتصادی می‏تواند در این زمینه مؤثر باشد.»
این احتمال داده می شود که در صورتی سرسختی دولت ایران، آنگاه مرحله بعدی تحریم های «فلج کننده» برسد: تحریم خرید نفت از ایران!
ایران بارها ادعا کرده که زیان چنین تحریمی بیشتر متوجه تحریم کنندگان است. ولی حسن منصور استاد نفت و انرژی می گوید اگرچه ایران از مهمترین صادرکنندگان نفت است ولی غرب از پس این مرحله نیز برخواهد آمد.
«از حدود ۸۰ میلیون بشکه نفت در روز، حدود دو میلیون بشکه از ایران صادر می‏شود. شرکت‏ها هم به یک اندازه در آن سهیم نیستند. در نتیجه شرکت‏های امریکایی که طی سالیان گذشته دست‏شان از منابع ایران دور بوده، زیاد متضرر نخواهند بود. وقتی به مرحله‏ی تحریم برسد، دولت‏ها (زیان وارده به) شرکت‏های متضرر در جاهای را دیگر جبران می‏کنند.»
به نظر او در شرایط کنونی، کاهش حدود دو میلیون بشکه نفت در روز از میزان مصرف جهانی، برای اوپک قابل ترمیم است و یکی دو کشور عضو اوپک با افزایش تولید می‏توانند جای ایران را بگیرند. بنابراین تحمل این مرحله برای دنیای غرب، آنقدرها هم مشکل نخواهد بود.
«البته این برای ایران جای تاسف خواهد بود. چون در این صورت، زمینه‏های از دست رفته به آسانی قابل بازگشت نیستند.»
*****
بازداشت سه عضو زخمی خانواده سعید پورعزیزی مدیر مسئول روزنامه بهار
پسر سعید پورعزیزی - مدیر مسئول روزنامه توقیف شده بهار -که در تظاهرات مسالمت آمیز روز عاشورا از سوی ماموران حکومتی به شدت از ناحیه سر زخمی شده بود و توسط برخی پزشکان سبز مورد عمل جراحی قرار گرفته بود دستگیر و روانه زندان شد. ماموران حکومتی پس از مدتها پیگیری این جوان دانشجوی زخمی را به همراه مادر و خواهر شانزده ساله اش که آنان نیز در جریان تظاهرات زخمی شده بودند،با خود بردند. اکنون همسر، پسر و دختر سعید پورعزیزی در زندانند و هر سه نفر نیز مجروح می باشند.
پزشکی که به وظیفه انسانی خود عمل کرده بود نیز بازداشت شده است. از محل نگهداری سه عضو خانواده این روزنامه نگار اصلاح طلب خبری در دست نیست.
*****
طرح كاهش رابطه با انگلیس به هیات‌ رییسه مجلس رفت
براساس این طرح روابط تجاری، محدود و سیاست‌های اقتصادی به سطح كاردار تنزل پیدا می‌كند
نائب رییس كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: طرح كاهش رابطه با انگلیس پس از تجمیع نظرات كارشناسی نمایندگان،كارشناسان و مسوولین وزارت امور خارجه برای طرح در صحن علنی مجلس به هیات رئیسه ارسال شد.
اسماعیل كوثری در گفتگو با ایلنا، با بیان این مطلب كه نمایندگان مجلس به دلیل مداخله‌گری‌های انگلیس در حوادث پس از انتخابات ایران و اصرار بر این امر طرح یك فوریتی قطع رابطه تهران با لندن را در صحن علنی مجلس مطرح كرده بودند اظهار داشت: باتصویب این طرح تمامی ارتباطات سیاسی، اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی ایران در كلیه مناسبات قطع می‌شد كه به دلیل دیدگاهی كه برخی از نمایندگان مجلس داشتند، مقرر شد تغییر مناسبات تنها در سطح كاهش رابطه باشد.
وی افزود: این طرح پس از 2جلسه كار كارشناسی در جلسه كمیسیون امنیت ملی به هیات رییسه مجلس فرستاده شده است و قطعا در نشست هفته آتی صحن علنی مطرح می‌شود.
این عضو هیات رییسه كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح كرد: با تصویب طرح كاهش مناسبات ایران و انگلیس، روابط تجاری 2كشور محدود و سیاست‌های اقتصادی به سطح كاردار تنزل پیدا می‌كند.
*****
وحشت رژیم درمانده از جنبش سبز مردمی

رژیم دجال و اشغالگر چنان از جنبش و همبستگی سبز سلحشوران میهن به خشم آمده و همچنین چنان ترسی ارکانش را بلرزه در آورده که در حرکتی مذبوحانه، حتا رنگ سبز پرچم ایران را به رنگ آبی تغییر داده است.
روز گذشته در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل خبرگزاری دولت غیرقانونی کودتا ، پوستری در سالن نصب شده بود که رنگ سبز پرچم ایران به آبی تغییر داده شده بود.
اگرچه که این عمل دردآور است اما همان بهتر که تکه پارچه ای که منقوش به نام و نشان منحوس و مستهجن ملایان و خدای آنان است، با رنگی دیگر که نشانه حماقت و جهالت سردمداران و اشغالگران تازی صفت است به نمایش در آید، زیرا که این حرکت نیز خود نشانه ای دیگر از نزدیک بودن فروپاشی این نظام جهل و جور و فساد و تباهی است.
*****
نگراني امريکا از وضعيت سه تبعه خود

وزارت امور خارجه امريکا در خصوص وضعيت سلامتي سه تبعه امريکايي که به اتهام ورود غيرقانوني به خاک ايران دستگير شده اند، ابراز نگراني کرد.
به گزارش آسوشيتدپرس، فيليپ جي کراولي سخنگوي وزارت امور خارجه امريکا روز سه شنبه خودداري ايران از دادن اجازه ملاقات با سه تبعه امريکايي در زندان اوين به ديپلمات هاي سوئيس از ماه اکتبر تاکنون را نقض توافق هاي بين المللي خواند. کراولي گفت امريکا به اعمال فشار براي دسترسي به اين سه تبعه خود ادامه خواهد داد تا از سلامت آنها اطمينان حاصل کند.
در همين حال دو بلژيکي که سه ماه در زندان اوين حبس بودند، درباره وضع سه امريکايي محبوس در اوين نگرانند. دولت امريکا احتمال «وخيم» بودن شرايط اين سه نفر را مطرح کرده است.اين دو که ايدزبالد فاندن بوش و وينسنت بون فالر نام دارند روز سه شنبه در بيانيه يي گفتند در اوين با سه امريکايي تماس هايي داشته اند. پي جي کراولي سخنگوي وزارت امور خارجه امريکا روز سه شنبه گفت عدم موافقت ايران با ملاقات ديپلمات هاي سوئيسي با سه امريکايي نشان مي دهد اين سه تن احتمالاً در شرايط وخيمي به سر مي برند. او گفت حدود سه ماه است ديپلمات هاي سوئيسي در تهران که به عنوان حافظ منافع ايالات متحده عمل مي کنند، نتوانسته اند با سه امريکايي ملاقات کنند. وي اين اقدام را مغاير با قوانين بين المللي دانست.
*****
محکوميت جهانبخش خانجاني به شش سال حبس تعزيري
وکيل مدافع جهانبخش خانجاني از محکوميت موکلش به شش سال حبس تعزيري از سوي شعبه 15 دادگاه انقلاب خبر داد.
سيدمحمود عليزاده طباطبايي در گفت وگو با ايسنا، با بيان اين مطلب اظهار کرد؛ بر اساس حکم صادره از سوي شعبه 15 دادگاه انقلاب، جهانبخش خانجاني در مورد اتهام فعاليت تبليغي عليه نظام به يک سال حبس تعزيري و در مورد اتهام اجتماع و تباني براي اقدام عليه امنيت به پنج سال حبس تعزيري براي حضور در اجتماع غيرقانوني و تباني عليه امنيت ملي محکوم شده است. وي يادآور شد؛ نسبت به راي صادره در فرصت قانوني اعتراض مي کنيم.
*****
کشته شدن عوامل ترور دادستان خوي
فرماندار خوي خبر داد دو نفر از اعضاي تيم عمل کننده در حادثه ترور دادستان خوي در درگيري با نيروهاي انتظامي کشته شدند.
به گزارش ايسنا ابراهيم محمدلو با اعلام اين خبر افزود؛ يک نفر نيز در اين رابطه دستگير شده است. يک مقام مسوول قضايي نيز در گفت وگو با ايسنا با تاييد اين خبر افزود؛ شب گذشته دو نفر از عوامل مرتبط با اين حادثه تروريستي کشته شدند و يک نفر نيز دستگير شد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

هیچ نظری موجود نیست: